Taisin tehdä tänään virheen.

Lähikauppani valikoimasta on mitä ilmeisimmin poistettu ne syksyn aikana maanisuuttakin herättäneet suklaahässäkkäkeksit, joiden merkkiä en nyt just muista, mutta paketin tunnistaisin vaikka sokkona ja päälläni seisten. Tavallaan ihan hyvä että on poistettu, sillä ne keksit oikeasti aiheuttivat hulluutta. Mutta koska jotain suklaista on tytön saatava, marssin karkkihyllylle. Valitsin Panda Smoothie Choco Karpalo -rasian.

Itseasiassa virheitä on tässä vaiheessa tehty jo monta. Ensinnäkin, mainosten uhriksi ei kannata antautua, sillä sitten ne mainostoimistojen käsittämättömillä ulkomaankielisillä titteleillä varustetut heebot kuvittelevat tekevänsä jotain oikein ja kiusaavat pientä kuluttajaa danonemainoksilla kahta kauheammin. Toiseksi: mikä vidun Smoothie Choco? Jos jo pelkkä suklaa rusinoita -laatikko sattuu sieluun, niin pitääkö lähteä kokeilemaan onneaan tuollaisella nimihirvityksellä? Ja kolmanneksi: se hintakin oli ihan älytön. Pieni laatikko ja päälle puolentoista euron mentiin. Samalla rahalla olisi saanut kaalia ainakin kilon. (Ei mitään hajua oikeista kaalin kilohinnoista, koska en juuri syö kaalia (Tai ehkä pitäisi yrittää taas.), mutta omatuntomainen saarnaajapointti tuli kai selväksi?)

Sillä homma on tämä: ei hyvä. Nämä "karpalot" ovat ilmeisesti omenanpaloja, sillä ne ovat a) kulmikkaita, mitä toistaiseksi nauttimani karpalot eivät koskaan ole olleet ja b) epä-karpalonmakuisia. Ehkä nämä maistuvat omenalta. Laatikon mukaan sataan grammaan tuotetta on käytetty 130 grammaa omenaa, mikä on mielestäni aika paljon suhteessa laatikon kansipuolella kuvattuihin omenoihin, joka on pyöreä null. Kaikki kunnia omenoille, mutta kun minä ostan karpaloa, minä myös haluan karpaloa. Eiku on sitä, kuulemma 9,5 prosenttia. Minä olen vain niin vajaa, etten huomaa.

Viimeinen virhe: googlettaa tuote. "Panda Smoothie Choco on omintakeinen makeinen hyvinvoinnistaan kiinnostuneille suklaan ja makeisten ystäville. Smoothie Choco on pikkuherkku, joka kirkastaa päivän." Oikeasti. OIKEASTI? Minä hölmö ajattelin vain vähän tahdittaa opiskeluiltaani suklaan natustamisella ja päädyin ostamaan omintakeisen makeisen hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Siis eikö mikään ole enää pyhää? Tämä shitti on kuorrutettu suklaalla, huomaatteko? Miten se on hyvinvointia edistävää, häh? Älkää nyt oikeasti ruvetko. Alempana tuolla sivulla mainitaan, että valitsemani rasia on "trendikäs" valinta. Voi saakeli. Nyt kyllä hävettää.