Käyn taistelua maailmaa vastaan lomake kerrallaan. Jos yhteen lomakkeeseen tarvitsee kolme erilaista allekirjoitusta ja jokaiselta allekirjoittajalta täytyy pyytää sähköpostitse audienssi ja jos kolmesta kaksi vastaa kolmen vuorokauden sisällä ja yksi niistä ohjaa toiselle henkilölle ja yksi on lomalla ja yksi suostuu kirjoittamaan nimensä paperiin vain torstaina kello 8:55-9:00 välisenä aikana, niin kuinka kauan keskivertohenkilöltä menee noin kolmentoista eri lomakkeen palauttamiseen? Ja hei, en ole edes alkanut miettiä mitään yhteiskunnan lahjoittamien sosiaalietuuksien hakemista vielä. Kaveri kyllä kertoi, että Kelasta saa rahaa kun pajauttaa nyrkin pöytään ja karjaisee GIMME YOUR MONEY mutta ei musta oo ihan vielä siihen. Ehkä ens viikolla.

Mut etenee ne asiat, vaikka hitaastikin. Sain varattua hammaslääkäriajan ja ostettua yskänlääkettä ja tänään sain vielä yhden puhelunkin, joka saattaa tarkoittaa, että mulla on joskus ehkä vielä töitä ja palkka ja uusi kotikaupunkikin. Olen pessimisti, en vielä hihku mitään, mutta jos olen järjestänyt elämääni vasta viikon verran (josta maanantain lojuin lattialla ja perjantai on vasta huomenna), on tuo jo ihan kohtuullinen saavutus. Asiat etenee. Se on hyvä.

Sateenvarjoni on jossain hukassa mutta onnistuin kulkemaan ulkona just silloin kun ei satanut. Kotipihan vaahtera on alkanut vaihtaa väriä ja se on kauhean nätti. Jalassani oli tänään pinkit tennarit ja näytin niissä kuulemma tyttömäiseltä. En tiedä oliko se kehu, mutta oletin niin. Syksy voi olla ihan okei. Laitetaan tähän nyt silti yksi kuva jostain, missä ei ollut syksy. Eikä lomakkeita. Sangriaa ja auringonpaistetta vain niiden tilalla. Hmmm.