Raivoviikko. Ei nyt muuten, mutta tuon koulun suhteen. Koulu on ihan tyhmä. Siellä pakotetaan istumaan tyhmillä kursseilla, jotka alkavat aikaisin aamulla ja sisältävät sellaista liirumlaarumia ja tarpeetonta tauhkaa, että tällaista opintojen loppuvaiheessa (heh) olevaa käy suorastaan vituttamaan. Mulla olis muutakin tekemistä katsos! Ei olisi kannattanut roikottaa niitä pakollisia kursseja, ei niin. Keväällä mulla on edessä vielä pari muuta pakollista peruskurssia, jotka ovat vieläkin kauempana siitä, mitä mä oikeasti opiskelen. Valmistaudun jo nyt olemaan erittäin ärtynyt ja turhautunut. Siitä tulee ki-vaa.

Onneksi kummapoika kävi kylässä piristämässä. Onko teille koskaan käynyt niin, että kaksihampainen kuolaava monsteri puree nenästä? Minulle on ja voin sanoa että se on hassua. Nenäni on onneksi kuitenkin yhä paikallaan. Jälkeensä jätkä jätti purkillisen karpalo-omenasosetta, joka on ehkä uusi suosikkiruokani. Purkissa lukee viidestä kuukaudesta alkaen, joten enkö minäkin saa sitä syödä?

Ulkona on niin hämärää, että jouduin laittamaan kattovalon päälle kotiin tullessani, puoliltapäivin. Talvitakki on jo käytössä ja uuden peitonkin hankin etukäteissynttärilahjaksi, kun en meinannut tarjeta. Nyt ei ole edes marraskuu.