Äh. Hei. Huono omatunto vaivaa nyt aika monenkin asian suhteen ja yksi niistä on tämä bloginpahus. Ei oikein lähe. Tuntuu, että kaikki on jo sanottu ja sitä mitä ei ole, ei kehtaa sanoakaan. Höh. Ja sitten on noita muita asioita, k-alkuinen joka rimmaa Oulun kanssa ja sunnuntaisaamattomuus (Joo, ei ole tänäänkään sunnuntai, mutta sitä se saamattomuus vain teettää.) ja yleinen huonous ihmisten kanssa kommunikoimisessa ja mitähän vielä. Miksi tehdä mitään kun voi maata pienessä kodissaan ja keskustella Spotify-mainosten kanssa? No niinpä.

Lojumisesta puheenollen, minulla on uusi tyyny ja rrrrrakastan sitä. Kuten monet tietävät, minulla on hyvät unenlahjat ja huono selkä, mikä on vähän heikko yhdistelmä, jos aamuisin tykkäisi pompata ylöskin siitä sängystä. Jossain muuttohässäköiden yhteydessä kadotin vanhan tyynyni ja sain tilalle sellaisia lutkuja vanusäkkejä, joita inhoan. Nyt sitten menin Ikeaan (ehkä vain kolmattakymmenettä kertaa viimeisen parin kuukauden aikana) ja ostin sellaisen metkan muotoillun tyynyn, joka on jykevä. Ai että se on hyvä. Voisin nukkua sillä ikuisuuden ja silti niska kääntyy unien jälkeen. Ah. En kyllä tiedä, kuinka kannattavaa se oikeastaan oli investoida asiaan, joka parantaa uneni laatua, sillä jos tämä nukkumisharrastus vielä paljon lisääntyy, en kohta vaivaudu enää nousemaan sängystä ollenkaan. Mutta sitä vartenhan on läppäri, haha.

Viikonloppuna kummapoika kävi kylässä. Nukuimme kilpaa ja kävimme Ikeassa. Lauantaiaamuna reippailimme metsässä. Kaverini pyyteli anteeksi, että hänen perheenlisäyksensä myötä minunkin villi opiskelijaelämäni on mennyttä. Liekö sitä koskaan ollutkaan, ja jos olikin, olen aika varma että ketään muuta tässä ei voi syyttää. Ihan itse minä nukun niitä kellonympäriunia uuden tyynyni kanssa. Jotain voi ehkä kertoa se, että mun jääkaapin ovessa on viinipullo, joka on ollut siinä koskemattomana kohta kuukauden, mutta maito on koko ajan loppu. En juonut tänään aamukahvia ennen kuin vasta koululla. Jossa en oikeastaan tehnyt yhtään mitään ja tulin ennen puoltapäivää takaisin. Kaikki on vähän vaikeaa nyt. Anteeksi.