Tämä tulee nyt kaikille varmasti suurena yllätyksenä, mutta kerrottakoon kuitenkin, että väsymykseen, stressiin ja yleiseen ketutukseen on lääke. Suklaa + alkoholi. Kyllä! Niitä erilaisina mikseinä ääntä kohti ja jo alkaa tyttölasta hymyilyttää. Haha. Aamupalaksi söin Susette-vanukkaan. Elämä risaseks oujea!

Olisi vapaapäivä ja hirveästi projekteja kesken. Tärkeimmät niistä edellyttävät virka-aikaan toimimista ja sehän onkin hyvä, kun kello on 15:38 ja mulla on vielä aamukahvi kesken. Joku toinen päivä sitten. Niitä päiviähän tulee vielä, monta. Kevään viimeisen harkkatyönkin viimeistelyyn on vielä "rutkasti aikaa". Eh. Kaikki etenee just niinku pitää. Koen kummia vastoinkäymisiä niinkin houkuttelevien asioiden kuin shoppailun kanssa. Ostettavaa-lista vain kasvaa kasvamistaan, mutta minä kävelen kaupoista kotiin tyhjin käsin. Kohta on heinäkuun puoliväli enkä minä vieläkään ole saanut ostettua niitä kesävaatteita. Syksyn maastapakoa varten tarvitsen myös laukkua, johon pakata tavaraa. Näin kivan eräässä kaupassa eräässä toisessa kaupungissa, mutten ostanut. Koska "onhan tässä aikaa". Nyt sitten ravailen kaupoista toiseen eikä missään ole just sellaista kuin haluaisin. Epätoivostani kertoo jotain se, että kävin automarketissa ilman autoa ja se on jo uhraus. Eilen sitten keksin, että nythän minulla on syy ostaa joku kiva kalenteri, kun en välttämättä sellaista ilmaiseksi mistään tänä vuonna saa. En ole ostanut kalenteria sitten yläasteaikojen, sillä koulusta on saanut aina ilmaisen, ja kun jotain saa ilmaiseksi, ei rahojaan voi tuhlata maksulliseen, vaikka kaupat olisivat pullollaan kuinka ihania ja vekkuleita kalentereita tahansa. Paitsi tänä vuonna. Missään ei ole yhtäkään läpyskää, johon palan halusta kirjata tärkeitä menojani ja loisteliaita huomioitani maailman menosta. Siis missään. Uskokaa, kävin läpi kaikki kaupat jo. Tämä on ihan käsittämättömän vaikeaa nyt. Ensi vuoden minä kuljen ryysyissä, kannan tavaroitani muovikasseissa ja kirjoittelen kellonaikoja kämmenenselkämyksiin. Mikä idea on tehdä tuhatmäärin töitä jos ei saa sitten tuhlattua niitä rahoja? Paitsi suklaaseen ja halpaan valkoviiniin, tietysti. Tsihi.

Näin unta, jossa olin Paris Hiltonin tytär. Oikeasti. Tämä saattaa liittyä jotenkin ylläolevaan, tai sitten ei. Vaikea sanoa.