Ja meemeily jatkuu. Saoka halusi kuulla hyviäkin asioita. Suostun.

Mitä hyvää on...

1. Nimessäni:

Kaikilla kolmella nimellä  on jokin merkitys tai yhteys, joista pidän. Nimeni ei ole ihan tuulesta temmattu.

2. Kasvoissani:

Silmät. Ne ovat isot ja hauskasti väritetyt ja niistä saa kuulla pakkokohteliaisuuksia aina silloin, kun joku taho kokee tarpeelliseksi keksiä jotain kehuttavaa ulkonäössäni. Ja niillä näkee hyvin.

3. Vartalossani:

Noh... Ainakin olen kohtuullisen pitkä. Yllän ylähyllylle.

4. Luonteessani:

Suhtaudun itseeni hillittömällä vakavuudella. Aina.

5. Vaatekaapissani:

No se norsupaita! Ja on siellä muutakin kivaa. Ainakin ne ovat minunnäköisiäni riepuja, jos ei muuta.

6. Kotonani:

Aika moni juttu. Viihdyn täällä. Tämä on sopivan kokoinen ja kivassa talossa. Täällä on kaikki mun kivat rojut ja jos jaksaisin joskus siivota, olisi täällä ihan kivan näköistäkin. Huonekasvini ovat elossa.

7. Työssäni:

No se, että jotain töitä tällaisena kesänä edes on. Siitä saa rahaa. Ja on sekin ihan kivaa, ettei tarvitse juuri aivojaan käyttää, kunhan piippailee maitotölkit ja mäyräkoirat ja hymyilee perään. Niin ja siellä kohtaa myös hienoja julkimoita! Ooh.

8. Ystävissäni:

No hehän nyt ovat aika mainioita tyyppejä. Olen tuntenut heidät joko kauan tai sitten vielä kauemmin, joten päällimmäinen vierastaminen on ehtinyt rapisemaan pois. Välillä ei tarvita kuin puolikas sana ja toinen tajuaa jutun heti.

9. Perheessäni:

Silloin, kun se on sovussa, se on ihan jees. Huumori on joskus aika levotonta. Ja onhan se kotopuoli aina semmoinen plan B siltä varalta, että tämä oikea elämä jotenkin menee mönkään. Se on hyvä.

10. Harrastuksissani:

Kai sitä voisi sanoa, että harrastan blogeja, vaikka se kuulostaakin aika tyhmältä. Itse kun kirjoittaa, pääsee purkamaan lörpöttelyntarvettaan ja joskus jopa ajatuksiaan(!) helposti ja halvasti ja kun muita lukee, voi tilanteen mukaan sopivasti itkeä, nauraa tai vain kuvitella olevansa fiksu ja sosiaalinen ja ihan kaikessa menossa mukana. Eikä tartte lähteä kotoa! Jihuu!

11. Kumppanissani:

Ai siinä, ettei sitä ole? Ettei tarvitse pestä muiden ihmisten sukkia? Nääh.

12. Lemmikissäni:

Pikkupiski on maailman herttaisin näky, kun se menee iiiihan pienelle kerälle. Ja muutenkin kiva, kun se nukkuu.

13. Kielenkäytössäni:

Öh. En tiedä? Ihan normaalisti minä puhun. Murresanoja käytän välillä ihan ristiin, koska omaa murretta ei ole. Mutta sekin varmaan ärsyttää ihmisiä enemmän kuin ilahduttaa.

14. Musiikkimaussani:

No sehän on ihan kaikista paras! Hyvä musiikki voi aiheuttaa kaikenlaisia hassuja tuntemuksia. Ilman sitä olisi kurja olla.

15. Kotikaupungissani:

Tähän mä taisin vastata jo eilen. Ei mulla sen kummempia perusteita ole, mie nyt vain tykkään.

16. Ruokavaliossani:

Se, että voin syödä ihan miten sattuu. Ei ole ikäviä sairauksia tai muita estelemässä eikä ruoka muutenkaan aiheuta mulle mitään kummempia kriisejä tai pulmia. Nyt nassutan kroissanttia ja maitokahvia. Nams.

17. Lapsissani:

On ihan hyvä, ettei niitä vielä ole. Paitsi unissa, joissa niillä on ihan häiriintyneitä nimiä. Kerroinko siitä taannoisesta unesta, jossa minulla oli kaksoset? Niiden nimet olivat Miikka ja Miikka-Antero. Hmmm.

18. Naapureissani:

Niitäkin kehuin eilen. En tunne, mutta varmaan ihan hyviä tyyppejä.

19. Nykyisessä elämäntilanteessani:

En ole ihan päämäärää vailla, mutta en kuitenkaan lopullisesti sidottu mihinkään. Siis sama asia, mikä myös häiritsee. Koita tätä nuppia nyt jotenkin miellyttää, nih.

20. Tulevaisuudessa:

Tiedossa on kivoja asioita ja sopivasti tilaa myös yllätyksille. Ihan hyvillä mielin minä pohjimmiltani olen. Kiusallani aina vain ruikutan, haha.

--

Siinäpä meemiä. Hoh.