Sain töitä. Tai ainakin nimeni työtodistukseen (edit aika monta tuntia myöhemmin: työsopimukseen, pässi, mitään todistettavaa ei vielä ole.), varsinaisista työtunneista ei ole vielä varmuutta. Askel on urakehityksessäni joka tapauksessa rutkasti taaksepäin, kas kun en mansikkamaalle päräytä seuraavaksi. Noh, kai sitä pitää olla tyytyväinen, kun edes jotain saa. Lainaa ainakin saa, pankista.

Sain flunssan. Kurkkua karhentaa, nenä valuu ja luita kolottaa niin saakelin sietämättömästi, etten tiedä mitä tekisin. Perinteinen lomaflunssa. En olis välttämättä ottanut tähän väliin, mutta milloinkas tämmöisiä nyt haluaisikaan ottaa.

En saa unta. TJEU: tämän merkinnän kellonaika. Nyt karsittiin aamusta, edellisenä yönä valvottiin illan päässä. Huono uni lamauttaa minut ihan täysin. Ja silloin kun nukun, näen unia, joita en välittäisi nähdä. Ehkä ei pitäisi lukea unta odotellessaan netistä juttuja kaikenmaailman friikkionnettomuuksista ja hulluista murhaajista. Vaan milloinkas siihenkään olisi sitten oikea aika?