Tämän kesän mahdollisesti ainoa kesälomanpätkäni olisi jonkin tulkinnan mukaan nyt ohi. Yllätin itsenikin käyttämällä hassut päivät täydellisen kesälomamaisesti: lojuin kotopuolessa, kirmasin koiran kanssa, shoppasin niin että Visa Electronista loppui puhti, lääpin hevosia ja paijasin poneja, notkuin terassilla, söin vain roskaruokaa, käristin nahkani hohkaavan punaiseksi ja uitin itseäni kesäsateessa. Mainion loman kruunasi tämänaamuinen kotimatka, jonka alkajaisiksi kehitin itselleni jonkun migreeninsorttisen. Päänsärky ja silmien valoilmiöt taittuivat sattumalta mukanani olleella päänsärkylääkeliuskalla, mutta pahoinvoinnin kanssa taistelin koko parin tunnin bussimatkan. Itsehillintäni ja vessan ei käytössä -lapun ansiosta selviydyin kuitenkin yhtenä kappaleena kotiin, vaikka tiukkaa se tekikin. Takapenkillä joku nuorison jäsen kuunteli jollakin musiikkivehkeellä PMMP:tä ja lauloi päälle. Kovaa ja epävireisesti. Huh mä sanon.

Kotona odotti tyhjä jääkaappi ja muutaman viikon kanssani ristikkäin kulkenut kämppis, joka halasi silkasta jälleennäkemisen riemusta. Tuntuu hieman haikealta muuttaa pois, kun tuon viimeisimmän kämppäkaverin kanssa on ollut niin mukava asua. Tämä oli mun kahvinkeittimenikin pessyt, kun olin taas jättänyt sen hautomaan ylläreitä melkein viikoksi. Yksiössä on moista luksuskohtelua turha odottaa, mutta toisaalta siitä on kyllä tulossa aika päheä mesta eikä mikään murju. Hyvästit notkuville tuolille ja lastulevyvirityksille, uudessa kodissani mulla on ihan oikeita, omia kalusteita. Tili on tyhjä, mutta uusi ruokapöytäni on älyttömän ihana ja sohvakin varsin soma. Toisella yrittämällä sain huonekalukaupoissa hirmuisen flown päälle ja ostin samaan läjään myös tietokonepöydän ja parveketuoleja. Luulen, että kun saan vihdoinkin sen kämpän pään päälle ja huonekalut sinne sisään, saatan viettää päiviä vain halailemassa pöydänjalkoja. Sitä tein nimittäin tähänkin muuttaessani ja tämä murju oli sentään siihen aikaan aivan kammottava läävä. Olen ehkä vähän yksinkertainen, mut hei. Uusi koti!!!11 Ihkuu!!!½

Kauheasti olisi vielä tehtävää. Päätin nyt kuitenkin, että migreenin jälkimainingit jylläävät siinä määrin, että on parempi ottaa pienet nokoset. Ehtii sitä husaamaan huomennakin.