Mistä tietää että on väsynyt? No esimerkiksi siitä, että alkaa itkemään, kun Amazin Racen mormonimallisisarukset (Oletteko huomanneet, että jenkkien tosi-tv-populaatiosta noin 60 prosenttia tuntuu olevan malleja tai näyttelijöitä tai malli/näyttelijöitä? Ihan kuin niille olisi joku oma kiintiö varattuna, samoin kuin uskovaisille.) tippuvat jatkosta keskellä pimeää ruotsalaista peltoa. Ihan kuulkaa niiskutin äsken tuossa. Jessus tätä menoa.

No, huomenna mulla on "vapaapäivä". Koulua on toki jokunen tunti, mutta kassakoneen takana ei tarvitse istua hetkeäkään. Tämänpäiväinen vuoro meni kylläkin aika sutjakasti, kun väkeä oli taas jumalattomasti ja illan ratoksi kassalleni löysi vihainen asiakas, joka nosti metakan, kun Gevalia-kahvi oli loppu. Täälläpäin on näkynyt hirveän vähän mekkaloivia asiakkaita. Mikään ei piristä fiilistä yhtä hyvin kuin asiakas, joka huutaa ja raivoaa, eikä syy ei ole minun. Oikeasti. Menin ihan takahuoneeseen nauramaan ja takaisin tullessani askeleeni oli kevyempi kuin moneen viikkoon.

Huomasin tänään joulukalenterissa vakavan puutteen. Vaikka kuvassa patsastelee itse Puuha-Pete, ei kyseisen tuotteen suunnittelussa ole mitä ilmeisimminkään käytetty insinöörin voittamatonta ajatuksenjuoksua. Luukut on järjestetty niin, että näin kuun puolivälissä oikea laita on syöty tyhjäksi ja loppujen suklaiden painon takia kalenteri kenottaa seinällä vinossa. Sietämätöntä! Minä kun tapaan asetella joulukalenterini seinälle vatupassin avulla, ja nyt on tuo tuossa pilaamassa kotini harmoniaa. Kohta käyn ja ryövään jouluviikon suklaat, niin tilanne paranee. Argh.

Ai nyt nukkumaan? Ogei.