Arvostaisin, jos tämä flunssa loppuisi nyt. Tämä on uuvuttavaa, en jaksa enää. Viimeisimmässä vaiheessa istutaan sohvalla ja itketään. Ja niistetään. Luulen, että multa irtoo kohta nenä. Nenä on tosin pieni ongelma, jos vertaa siihen perinteiseen sisuskalut irroittavaan yskään, joka varmaan seuraavaksi tulee. Muistatteko viime kevään ja The Yskän? Se puuttuu tästä kuviosta vielä, mutta eiköhän se kohta ole taas ilonamme. Odotan innolla.

Pöhköyksissäni menin kouluun, kun aamulla olo tuntui jollain käsittämättömällä tavalla paremmalta kuin parin hassun tunnin missaaminen. No eipä tunnu enää. Huomenna on onneksi ikäänkuin pakollisia menoja, ettei tarvitse jäädä silloinkaan kotiin makaamaan. Ostin eilen kaupasta paketillisen makkaraa, joten ei ainakaan tarvitse ruokaa laittaa. Juustomakkaraa, lohturuokaa. Sitä varten ei tarvitse juuri astioitakaan, mikä on hyvä, sillä jokainen omistamani kippo ja kuppo on taas likaisena. Kuka niitä oikein sotkee? En tajua.

Soitin säälinkerjäyspuhelun kotiin, mutta äiti ei ollut kotona. Epistä! Äitien kuuluu olla kotona, kun täysi-ikäiset, nuhanenäiset tyttäret soittavat. Mitä muutakaan äidit tekisivät?