Oli näin lähellä, etten mennyt tänään kouluun tuntia liian aikaisin. Kiskoessani kenkiä eteisessä jalkaan tajusin, että puoli seitsemältä alkanut herätystaistelu oli turha. Nolotti niin kovasti, etten kehdannut palata enää punkkaani. Tulipahan syötyä aamupalaakin.

Radiosta tulee ihku-Justinin uusi ihku-piisi. Tämä mun ihkuilu alkaa luisua huumorin puolelta ihan pelottaville alueille. Ruotsin tunnilla laskin vanhanaikaisilla rakkausprosenteilla, kumpi on ihkumpi, Antti Tuisku vai Justin Timberlake. Antti voitti. Ei kai se silti tarkoita, etten voisi suorittaa pientä perjantaiaamun jorailusessiota Justinin kanssa? Kun koulukin alkaa vasta puolen tunnin päästä ja asialliset aamutekemiset loppuivat jo.

Osasivat radio- ja sanomalehti-ihmiset kertoa, että tänään myrskyää. Odotan innolla. Syysmyrskyt ovat kivoja, paitsi että ne ovat usein ihan laimeita verrattuna ennakkohypetykseen. Se tosin voi johtua myös siitä, että tapaan nauttia myrskyni sisätiloissa, enkä esimerkiksi avomerellä. Ikkunalauta kolisee jo kyllä ihan lupaavanoloisesti. En muuten vieläkään omista sateenvarjoa. Hmm. Katsotaan, mitä mieltä olen syysmyrskyistä vartin päästä.