Diudiudiu, yksi pinossa, toinen vielä jäljellä. Tämänpäiväisistä tenteistä siis. On hirveän näppärää sulloa koko tenttiviikon anti yhteen päivään, niin a) jää hirveän monta lojumispäivää ja b) ei tarvitse lukea, koska "ei ehdi". Nämä tulkinnat onkin hirveän hyvä paljastaa tässä vaiheessa heti tuon antakaa rahaa -väninän perään. Hihii.

Yksi päivä olin hississä erään pojan kanssa, joka kuunteli CMX:ää kuulottimilla ja laulaa ujelsi päälle. Minusta on aika arvostettavaa diggailla musiikkia tuolla tavalla muista piittaamatta, mutta kieltämättä tuli vähän vaivaantunut olo, sillä olen tottunut matkustamaan hissimatkat lähinnä suomalaisessa hiljaisuudessa tai eteläeurooppalaisen lauleskelun lomassa. Suomalainen lauleskelu on aika epänormaali ilmiö. Kännipäissään väki kyllä laulelee, ja Big Brother -talossa, mutta harvemmin arkipäivänä hississä. Se on väärin! Miksi ei voisi laulaa, jos laulattaa? Minullakin soi yksi päivä Neon 2 päässä ihan jatkuvasti, mutta piti pitää suukku kii, kun ei muka ihmisten ilmoilla saa lauleskella. Aika tylsää. Ajattelin ruveta laulelemaan tuolla rappukäytävässä tepastellessani. Epävireinen viheltely sujuu jo.

Aamulla istuin perustonona sängylläni ja ajattelin, että jassoo, nyt on lumenauraushässäkät taas alkaneet, kun ikkunan alta kuului tuttua kolinaa jo ennen ihmisten aikoja. Pieni tovi meni, ennen kuin hoksasin, että joo, kyllä siihen auraukseen yleensä lunta on vaadittu. Olikin kaivurimiehiä kolistelemassa tuossa parkkipaikan nurkassa, jotain ne tomerana siinä kaivoivat. Vähän turhan aikaisin vain minun mielestäni. Ei siihen aikaan tarvitsekaan olla ihan välkky.

Menen syömään sämpylää. Ostin eilen uutta merkkiä ja nyt söisin pelkkää leipää ikuisesti. On nimittäin melkoisen hyvää.