Okei, välillä on pakko ajatella positiivisesti. Tehdään hyvien asioiden lista.

  • aurinko paistaa ja jos ei kuikuile ikkunasta liian pitkälle ulos, voisi kuvitella että on kesä. Tarkenen sisätiloissa ilman villasukkia ja neuletakkimuumioitumista! Tämä on voitto! En tasan mene tänään ulos.
  • Parks and Recreation. Sitä voi katsoa katkeamattomalla luupilla silloin kun The Office alkaa kyllästyttää. Burt Macklin from FBI on mun uusi unelmamieheni.
  • pussillinen suklaamunia, jotka sain ystävältä lahjaksi. Niitä on montaa eri kokoa ja niistä voi lähetellä viattomia "sain tänään munaa" -viestejä muille ystäville päivä toisensa jälkeen.
  • ensi viikonloppu, jolloin pääsen puhumaan munajuttuja myös ihan livenä. Odotukset ovat kovat, sillä aion tehdä pureskeltavaa viiniä. Suunnitelma kulkee tällä hetkellä koodinimellä "huonoin ajatus ikinä tai sitten paras ajatus ikinä".
  • harkkatyöt, jotka eivät kuulu tähän listaan muuten kuin siltä osin, että olen saanut aika monta juttua jo tehdyksi! Dynamiikka talttuu pala palalta ja huomasin tulevani AutoCADinkin kanssa varsin hyvin juttuun vaikka en ole sitä muutamaan vuoteen ollenkaan käyttänyt. Tämä tarkoittaa sitä, että olen koulussa jotain oppinut ja vielä säilyttänytkin taitojani pitempään kuin pari viikkoa. Kuka olisi uskonut?
  • oma hullu ihana kamala pääkoppani, joka kesken pahinta ahdistusta laittaa päähän soimaan Lentävän kalakukon tai jonkun muun ala-asteen musiikintunneilta tutun musiikillisen helmen. Yksi aamu suihkussa huomasin hyräileväni kotokyläni nimikkojenkkaa ja sain sellaisen hihityskohtauksen että meinasin hukkua. Osasin kaikki sanat vieläkin ulkoa. No tietysti osasin.

Haa. Näillä jatketaan loppuviikko.