Eilen olin jossain hyvin omituisessa tilassa, jossa nauroin ja puhuin levottomia ja hölisin lähinnä sellaista kivaakivaakivaa-mokellusta siellä sun täällä. Koitin kirjoittaa sitä samaa shittiä tännekin, mutta suomen kielen lauserakenteista ei tullut mitään niissä höyryissä, joten jätin tekstin viimeisteltäväksi täksi päiväksi. Roskakoriin meni kaikki. Tänään ei ole energiaa eikä oikein mikään ole kivaa. Joulumieli on kaukana poissa ja koulussakin vitutti, kun olen joskus ilmeisesti ollut sitä mieltä, että romaanisten kielten opiskelu on hyvä vitsi. Ei ole.

Ja mitä tulee siihen jouluun, niin en yhtään ala. Lahjat ovat yhä vaiheessa eivätkä ne taida tästä sen valmiimmiksi tullakaan. En jaksaisi yhtään lähteä rempomaan busseihin ja kinaamaan kotopuoleen. Nukkumaan kenolle vierassohvalle ja kuuntelemaan vääränlaisista lahjoista itkemistä. Se kaikki on jo niin nähty. Olisi niin kiva tehdä joskus jotain muuta, mutta se on ilmeisesti täysi mahdottomuus. Väsyttää jo etukäteen koko touhu. Kauheasti.

Ha. Radiossa soi juuri sopivasti Glasvegasin riemuisa joulubiisi Fuck you it's over. Loistavaa. Tänä vuonna taitaa jäädä Whamit kuuntelematta.