Hei. Törmäsin vähän siellä sun täällä uuteen paljasta sisimpäsi -meemiin, jossa tällä kerralla esitellään tietokonepöytiä. Koska minulla ei ole mitään päivänpolttavaa jaariteltavaa, voin täyttää tenttikirjan-välttely-kiintiöni tähän. Olkaapa hyvä:

212596.jpg

Sävyisä nörttinurkkani luonnonasussaan. Puolukkajogurtti on vielä vähän vaiheessa, mutta muut astiat ovat eilisiä. Pöydällä lojuu myös Autocad-opus, jonka kannessa ketkuaa epäilyttävän muotoinen nainen (Insinöörit, hmph.), kannettava cd-soitin, jotain vihkoja, vitamiinipurkki, pinnejä ja ponnareita, tunnistamaton cd-levy, laastari, postimerkkejä, kaksi pillimehua ja vähän jotain muuta. Kaktuksia on kaksi, mutta epäilen vahvasti molempien olleen vainaita jo pitkään. Tuo tuolilla lojuva ah niin herkkä huopa pilaa kaiken katu-uskottavuuteni, mutta se on tuossa vain siksi, että tyhmänä ostin Ikeasta tuolin, jota jo hintalapussa varoiteltiin sopimattomaksi pitkään työskentelyyn. No enhän minä tässä pitkään työskentelekään. Pöydän alla on Hopeisen Salamani sykkivä sydän sekä yksi mikroaaltouuni, joka ei mahdu keittiöön. On siellä myös vähän jotain johtoja ja karkkipapereita ja pölyä. Ja kappas, kymmenen senttiä rahaakin! Seinää koristavat kortit on hankittu Postcrossingin kautta (Niitä on 27 kpl, suosikkini on ehkä belgialaisia olutmerkkejä esittelevä kortti.) ja roskiksesta löytyy suklaapapereita. Se uusi karpalo-vadelma-suklaa on muuten aika herkkua.

Mun piti tehdä semmoinen naistenlehtimainen muuntautumisleikki ja postata myös kuva siivotusta pöydästä, mutta en nyt sitten jaksakaan. Eiköhän tuosta kuitenkin käsityksen saa.