Hei. Olin kipeä niin en voinut puhua. Tai sitten ei vain huvittanut. Viime viikolla jouduin kirjoittamaan itselleni oikein listan ihmisistä, joille pitäisi soittaa/viestittää/tsätätä/lähettää kirjekyyhkyjä sitten kun taas viitsii. Niin. Mieluummin kupeksin yksin hikisessä kämpässäni kirjoittamassa listoja kuin puhun ystävilleni. Luonteeni parhaimmat puolet loistavat taas.

Helle loppui niin flunssakin meni. On metkaa olla kipeä kuumalla, juoda lämmintä mehua melkein yhtä lämpimässä säässä ja ostella kurkkupastilleja ja nenäliinoja siinä kun muut kassajonossa pitelevät sylissään vain kaljaa ja jäätelöä. Menin tietysti töihin koska olen kunnollinen ja meinasin tuupertua yhdelle työmaakäynnille kun siellä oli kuumaa ja pölyistä ja mulla unohtui vesipullo autoon. Tai sitten ajattelin lankeavani raksamiesten käsivarsille. Ehe.

Tällä viikolla on vähän helpompaa. Työpaikalla melkein kaikki ovat lomalla ja musta on hauska tallustella kopiohuoneeseen ja takaisin tyhjiä käytäviä pitkin. Siitä tulee kovin suosittu olo, kun jokaisen sähköpostin lähetyksen jälkeen laatikkoon kilahtaa puolenkymmentä "olen lomalla" -automaattiviestiä. Lopun aikaa pelasin kännykällä scrabblea ja hihittelin kaverilleni, joka ihan muina miehinä pelasi sanan cunt ja sitten väitti, ettei tiennyt mitä se tarkoittaa. Näin sitä nauttii kesälomakaudesta kurja lomaton. Aamulla bussiinkin melkein mahtui, iltapäivällä ei tietysti enää mutta olkoon se sitten puolikas voitto. Kirjastomatkalla kiskoin päälleni oikein villapaidan ihan vain vähän vittuillakseni tuubitoppiteineille ja muille neljäntoista celsius-asteen sankareille. Kesä on sitten hieno.