Hirveät paineet aloittaa blogimerkintä jollain nokkeluudella, kun ensimmäiset sanat näkyvät uudella Blogilistalla heti tuossa linkin alapuolella. Toisaalta, kun antaa sen tekstin alun olla paska, ei kukaan pety, kun koko lopputöräyskin on ihan holopatsoppaa. Tämä blogi on mielestäni aika huono. Luin tuossa joku ilta aikani kuluksi vuoden-pari vanhoja juttuja ja kaikessa ankeudessa ja arkisuudessaan ne jopa huvittivat minua. Tämä ei huvita. Edes se, että eilen Murskaavan avainsanana oli muunmuassa "Virkkaus" ei oikein nostanut mielenkiintoa. Näin kyllä aiheesta jotain villiä unta, jossa minua uhkailtiin virkkaamaan ja tekemään lisäksi kaikenlaista muutakin perverssiä. En nukkunut kovin hyvin viime yönä.

Nyt juon mikrossa lämmitettyä aamukahvia ja koitan soitella työnantajataholle, josta vastaa vain vastaaja. Luulen vähän, että ne ovat unohtaneet minut. Saattaa olla, että koko työpaikka on kaatunut ja kadonnut kokonaan maan päältä. Se, että kyseessä on valtionhallinnon alainen virasto, on minusta sivuseikka silloin kun yhdestä matkapuhelinnumerosta vastaa vain robottimainen naisääni. Ei minulla niille nyt mitenkään tärkeää asiaa olisi ollutkaan. Kunhan tekemisen puutteessa ajattelin jutustella.

Tekemisen puute, nimenomaan. On meneillään viimeinen luentoviikko. Oikeastaan viimeinen oli kyllä jo jokunen aika sitten, sillä en tarkalleen edes muista, koska olen viimeksi käynyt luennolla. Koulussa olen kyllä pistäytynyt, vähän hörheltämässä sitä sun tätä, mutta ihan luentosalin penkkiin en ole aikoihin istahtanut. Tuntuu hauskalta. Tulevina kahtena viikkona tuntuu varmaan myös, kun ohjelmassa olisi parit pikkuruiset tentit. Höpisen koko ajan kaikille, että kyllä noista tällä kertaa läpi päästään. Kyllä varmasti. Sujuihan se niin hyvin silloin viimeksikin, kun opiskelin tällä tyylillä. Eiku ai niin joo, enhän mä viimeksi edes mennyt niihin tentteihin! Haha. Kun aloittaa nollasta, voi aina pyrkiä ylöspäin. Hieno motto. Olisi pitänyt aloittaa tämä merkintä tuolla lauseella. Mutta minkäs sille enää voi.

Edit: Rupesin viilaamaan ulkoasua. Synkäksihän se meni. Kattoo ny, kuinka tässä käy. Jos joku ei toimi/näy, kertokee.